DRINGEND OP ZOEK NAAR EEN BETAALBARE EN VAKBEKWAME SLOTENMAKER?

SPOEDOPENING VAN DEUREN IN MERELBEKE

EERLIJKE PRIJSGARANTIE

SLOTENMAKER MERELBEKE

Slotenmaker Merelbeke en zijn medewerkers zijn dag en nacht beschikbaar in Merelbeke en Gent voor de opening van uw deur.

U kan de wachtdienst slotenmaker Merelbeke steeds bereiken 24/24 en 7/7.

Onze slotenmakers-techniekers zijn gemiddeld binnen de 30 minuten bij U aanwezig. We zijn geen nationaal of landelijke slotencentrale, maar werken doelbewust enkel in Oost-Vlaanderen.

Eerlijke en transparante SLOTENMAKER MERELBEKE

We hanteren een eerlijke prijsgarantie. Een woord is een woord. Mensen die dringen een slotenmaker nodig hebben, zijn kwetsbaar. We garanderen dat we nooit profiteren van het feit dat U in nood zit, maar hanteren duidelijke en vaste prijzen. Onze slotenmaker heeft in zijn interventie steeds verschillende cilinders beschikbaar, van goedkope standaard cilinders tot high security SKG gekeurde veiligheidscilinders.

Slotenmakerij Merelbeke staat met zijn team 24h op 24h, weekdagen en in het weekend, in Merelbeke en de deelgemeenten Bottelare, Lemberge, Melsen, Munte en Schelderode voor U klaar. We werken enkel met gecertificeerd materiaal van een toonaangevende Oost-Vlaamse groothandel!

We behandelen uw voordeur zoals het de onze zou zou zijn. Met respect en doordacht!

OPEN DEUREN SLOTENMAKER MERELBEKE

Openen van deuren is onze hoofdactiviteit. Daarnaast plaatsen we in de regio Gent en Merelbeke ook inbraakwerende beveiliging zoals veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag, meerpuntsluitingen en raambeveiliging.

We werken enkel met gecertificeerd materiaal!

Klik voor Nooddienst Merelbeke

SLOTENMAKER  MERELBEKE

 • Buitengesloten in Merelbeke?
 • Herstelling van inbraakschade in Merelbeke?
 • Met spoed plaatsen van nieuwe cilinders en sloten in Merelbeke?

Heeft u zichzelf buitengesloten en de sleutel zich nog aan de binnenzijde van het slot? Dat kan iedereen gebeuren.

Slotenmakerij Merelbeke opent zonder veel schade uw deur in no-time. Als de deur niet op nachtschoot is gedraaid dan proberen onze slotenmakers altijd eerst de deur open te flipperen zodat U aan minimale kostprijs terug uw woning kan betreden.

Een inbraak of zelfs een inbraakpoging kan heel wat schade toebrengen aan uw sloten, cilinders, deuren en ramen,. We zorgen ASAP voor een degelijke afsluiting zodat U daar al niet meer wakker van hoeft te liggen. Uiteraard is het bij elke inbraak of inbraakpoging belangrijk om uw lokale politie te verwittigen.

Slotenmaker Merelbeke

Sleutels verloren of nog erger gestolen? U wil dringend voorkomen dat iemand die een sleutel heeft, nog bij U binnen kan omdat u vreest voor calamiteiten?

Slotenmaker Merelbeke geeft altijd voorrang aan dringende gevallen. We werken enkel met kwaliteitsvol SKG gekeurd materiaal.

 • 24h/7d wachtdienst in Merelbeke?
 • Plaatsen van bijkomende raambeveiliging
 • Eerlijke prijsgarantie!

Sloten en sleutelpech komt altijd ongelegen en onverwacht. Daarom kan U in Merelbeke dag en nacht beroep doen op slotenmaker Merelbeke en zijn medewerkers. We zijn gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. We zijn een echte lokale slotenmaker, geen landelijk opererend callcenter.

Dringend Slotenmaker Merelbeke nodig?

Slotenmaker Merelbeke en zijn medewerkers zijn gespecialiseerd in het doeltreffend plaatsen van bijkomende raambeveiliging zoals raamblokken, raamgrendels, raambijzetsloten. We denken daarbij niet alleen aan de klassieke open draaiende ramen maar ook aan schuiframen en dakramen. We werken enkel met internationaal Europees gekeurd SKG materiaal

Voor slotenmaker Merelbeke is een woord en woord. We hanteren correcte marktconforme prijzen en verbinden ons er toe om nooit misbruik te van de moeilijke situatie waarin iemand zit die in nood een slotenmaker nodig heeft.

Eerlijkheid en vakmanschap zijn onze belangrijkste troeven.

Openen van deuren en herstellingen aan sloten in Wetteren, Merelbeke en Gent.

Naast particulieren en bedrijven werken we ook voor lokale en federale politiediensten en gerechtsdeurwaarders.

U kunt als particulier, zelfstandige of bedrijf steeds bij slotenmakerij Merelbeke terecht voor :

 • het openen van deuren en ramen te Merelbeke
 • de herstelling van enkelpunt- en meerpuntsloten in Merelbeke
 • het plaatsen van bijkomende inbraakwerende maatregelen zoals veiligheidsbeslag, dievenklauwen, anti-inbraakstrips, gecertificeerde veiligheidscilinders met eigendomscertificaat
 • opstellen en plaatsing van een sluitplan in Merelbeke
 • Het vervangen van sloten en preventief onderhoud op sloten in Merelbeke
 • Het plaatsen van kluizen en brandkasten in Merelbeke

Bel: 0494/308 204 
Mail: info@lockplus.be

ADRES:
Neerstraat 28
9636 Nederzwalm

We zijn gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse voor een dringende interventie in Merelbeke, Bottelare, Lemberge, Melsen, Munte en Schelderode. .

We doen enkel interventies in een straal van 30km rond onze basis… Oost-Vlaanderen is inbegrepen.

Meer informatie over onze slotenmakerdiensten